Bandenservice

Optimale grip en veiligheid, het hele jaar door.

Bij Autobedrijf Francken begrijpen we hoe belangrijk goede banden zijn voor jouw veiligheid en rijcomfort. Daarom bieden we een uitgebreide bandenservice aan. Of het nu gaat om het wisselen van banden, uitlijnen, balanceren of het repareren van een lekke band, wij staan voor je klaar.

Meer informatie

Heb je nieuwe banden nodig? Wij zorgen ervoor dat ze professioneel en correct gemonteerd worden. In ongeveer een uur heb je een set nieuwe banden onder je auto. Maak snel een afspraak en wij regelen de rest.

Rijden met de juiste bandenspanning is cruciaal voor je veiligheid. Het zorgt voor een optimale remweg en een stabiele wegligging. Bovendien bespaar je brandstof en gaan je banden langer mee. Kom gerust langs, wij controleren en corrigeren gratis de bandenspanning voor je.

Een lekke band wil je zo snel mogelijk laten repareren. Bij ons wordt de band van de velg gehaald en van binnenuit gerepareerd. Zo kun je snel weer veilig de weg op.

Het weer kan snel omslaan en dat betekent vaak dat het tijd is om je banden te wisselen. Elk jaar wisselen miljoenen Nederlanders van zomer- naar winterbanden en andersom. Door op tijd te wisselen, behoud je optimaal rijcomfort, verbeter je rijprestaties en zorg je voor maximale veiligheid onderweg. Plan je bandenwissel eenvoudig online en voorkom lange wachttijden.

Trekt je auto naar één kant tijdens het rijden? Dan is het tijd om je auto te laten uitlijnen. Bij het uitlijnen controleren we de stand van de wielen en stellen we ze af voor een optimale wegligging. Hierdoor rijd je weer recht en voorkom je onnodige slijtage aan je banden. Je kunt zonder afspraak bij ons terecht voor een uitlijncontrole.

Ervaar je trillingen in je stuur of stoel tijdens het rijden? Dan kan er sprake zijn van onbalans in je banden. Bij het balanceren verdelen we het gewicht weer gelijkmatig over de banden, zodat trillingen verdwijnen en je weer comfortabel kunt rijden.

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.