Reparaties

Vakkundig, betrouwbaar en dichtbij.

Bij Autobedrijf Francken ben je aan het juiste adres voor alle soorten autoreparaties. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote ingreep, wij zorgen ervoor dat jouw auto weer veilig en betrouwbaar de weg op kan.

Reparaties

Wij bieden een breed scala aan reparaties, van het vervangen van turbo’s tot het onderhouden van de stuurinrichting. Ontdek onze gespecialiseerde diensten en rijd met een gerust hart.

Een cruciaal onderdeel dat op tijd vervangen moet worden om grote motorschade te voorkomen. Wij doen dit volgens de specificaties van de fabrikant.

Voor een comfortabele en veilige rit zorgen wij ervoor dat je schokdempers en wielophanging goed werken en vervangen worden als dat nodig is.

Problemen met de stuurinrichting kunnen gevaarlijk zijn. Wij repareren en onderhouden alle onderdelen van je stuurinrichting voor een veilige wegligging.

Als het gaat om het vervangen van een turbo, bieden wij het unieke TurboPartner concept van Turbo’s Hoet. Als gecertificeerd TurboPartner profiteren we van uitgebreide technische ondersteuning bij de montage van kwaliteitsturbo’s. Bovendien bieden we een unieke turbogarantie, zodat je met een gerust hart kunt rijden.

Een kapotte uitlaat? Wij vervangen of repareren deze snel en vakkundig, zodat je auto weer stil en milieuvriendelijk rijdt.

Veiligheid staat voorop. Wij zorgen ervoor dat je remmen altijd in topconditie zijn, van het vervangen van remblokken tot het repareren van het hele remsysteem.

Andere reparaties

Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor andere reparaties. Of het nu gaat om de verlichting, airconditioning, of elektronische systemen van je auto, onze ervaren monteurs staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.