Onderhoud

IMG_0409

Onderhoud bij Autobedrijf Francken

Autofabrikanten hebben precies uitgekiend wanneer u de neus van uw auto het beste in de garage kunt laten zien. Zowel voor een kleine als grote beurt. Als u zich daar aan houdt, voorkomt u onnodig dure reparaties. Per saldo bent u dan een stuk voordeliger uit, dan wanneer u de onderhoudsbeurt uitstelt.

 

Onderhoud volgens het boekje

Autofabrikanten stellen exacte onderhoudsvoorschriften op. Bij <autobedrijf Castel in Leiden> beschikken we per merk, model en type over de juiste gegevens. Daardoor kunnen we het onderhoud precies volgens fabrieksvoorschrift uitvoeren. Daarmee bedoelen we de werkzaamheden en het vervangen van de onderdelen die horen bij een bepaalde kilometerstand of leeftijd.

 

Belangrijk als u een jonge auto heeft of veel kilometers maakt

Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift is belangrijk. Vooral als u een auto heeft die 7 jaar of jonger is, een auto die nog in de garantie zit of veel rijdt met uw auto.

 

Bij ons bent u voordeliger uit dan bij de dealer
Behalve door onze service onderscheiden we ons bij Autobedrijf Francken in Oirlo ook door ons scherpe uurtarief. Daardoor betaalt u voor exact dezelfde werkzaamheden aanmerkelijk minder dan bij de dealer.