1. Inleiding

Wanneer je contact met ons opneemt, deel je persoonsgegevens met ons. Deze geef je vaak zelf door, zodat we een vraag kunnen beantwoorden of zodat we je (bijvoorbeeld met een nieuwsbrief) op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen. Maar soms geef je ons ook informatie zonder dat je het zelf actief aan ons verstuurt (bijvoorbeeld via cookies). We leggen je in deze privacyverklaring graag uit welke gegevens we van je verzamelen, waarom we deze nodig hebben, wat we hiermee doen en welke rechten je hebt. Kortom; hoe gaan wij om met jouw privacy?

1.1 . Wat zijn persoonsgegevens?

Onder persoonsgegevens valt alles waardoor wij kunnen zien óf waardoor we kunnen achterhalen dat jij het bent. Dit zijn directe persoonsgegevens, zoals je naam, e-mailadres, woonadres en telefoonnummer, maar ook gegevens waardoor we gemakkelijk kunnen achterhalen dat bepaalde gegevens of acties bij jou horen, zoals bijvoorbeeld je IP-adres. Wanneer je een formulier invult op onze website, je inschrijft voor de nieuwsbrief of zelfs wanneer je alleen onze website bezoekt, geef je ons de beschikking over jouw persoonsgegevens.

1.2. Wie verwerkt jouw persoonsgegevens?

Deze privacyverklaring heeft betrekking op alle gegevens die verwerkt worden door Autobedrijf Francken of waarbij Autobedrijf Francken de verantwoordelijkheid draagt voor de verwerking. Hieronder vind je onze bedrijfs- en contactgegevens. Zo kun je ons te allen tijde bereiken wanneer je vragen hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons.

Vestigingsadres en Contactgegevens:

Autobedrijf Francken
Hoofdstraat 21
5808 AR Oirlo
E. info@autobedrijf-francken.nl

2. Waarvoor gebruiken we jouw persoonsgegevens?

We leggen je graag voor ieder formulier afzonderlijk uit welke gegevens we van je vragen, waarom wij deze vragen, wat we ermee doen en waar en hoe lang we jouw gegevens opslaan.

2.1. Contactformulier

Soms wil je graag contact met ons opnemen en daarom is op onze website een contactformulier beschikbaar. Om jouw vraag gericht te kunnen beantwoorden, hebben we een aantal persoonsgegevens van je nodig.

2.1.1. Welke gegevens verwerken wij?

In het contactformulier vragen we je om jouw naam en e-mailadres in te vullen en om een vraag of bericht te formuleren.

2.1.2. Waarom verwerken wij deze gegevens?

We vragen om je naam, zodat we weten met wie we contact hebben. Dit maakt een conversatie wel zo prettig en makkelijk. Wanneer je het contactformulier invult, geef je toestemming om jouw naam te bewaren totdat jouw vraag is afgehandeld.

De meeste vragen beantwoorden wij per e-mail. Om je een antwoord te kunnen sturen op jouw vraag, hebben we dus een e-mailadres nodig. Wanneer je het contactformulier invult, geef je ons toestemming om je te e-mailen met informatie die betrekking heeft op de door jou gestelde vraag.

Om jouw vraag gericht te kunnen beantwoorden, vragen we je om deze te formuleren in het contactformulier. Zo kunnen we ons goed voorbereiden en je zo goed en efficiënt mogelijk helpen.

Wij gebruiken de gegevens die je ons via het contactformulier toevertrouwt niet voor andere doeleinden dan voor het beantwoorden van jouw vraag.

2.1.3. Waar slaan we jouw gegevens op?

Wanneer je het contactformulier invult, geef je toestemming om jouw persoonsgegevens te gebruiken in de onderlinge communicatie en om deze te bewaren in onze mailbox (hier komen ingevulde contactformulieren binnen).

2.1.4. Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

De persoonsgegevens die aan ons worden verstrekt via het contactformulier gebruiken we alleen om contact met je te onderhouden over de vraag die gesteld is in het formulier. De gegevens worden minimaal twee maanden in onze mailbox bewaard. Als je wilt dat we deze gegevens (eerder) wissen; stuur ons een verzoek, dan doen we dit uiteraard.

De gegevens gebruiken we niet voor doeleinden anders dan het beantwoorden van de vraag die je stelt in het contactformulier.

2.2. Cookies

2.2.1. Analytics

Om een goed beeld te krijgen van de manier waarop bezoekers van Autobedrijf Francken.nl de website gebruiken, maken wij gebruik van een data-analyseprogramma. Hiervoor worden Analytics-cookies geplaatst. Wij maken geen gebruik van andere diensten in combinatie met Analytics-cookies.

3. Wat zijn jouw rechten?

3.1. Inzien, aanpassen, verwijderen of overdragen van uw gegevens

Te allen tijde heb je het recht om in te zien welke gegevens wij van je hebben. Zodra je aan ons kenbaar maakt dat je jouw gegevens wilt inzien, verstrekken wij deze binnen 30 dagen.

Ook heb je het recht om jouw persoonsgegevens door Autobedrijf Francken te laten wijzigen of om ze helemaal te laten verwijderen. Voor het wijzigen of verwijderen van je gegevens geldt dezelfde termijn als voor het inzien van de gegevens, namelijk binnen 30 dagen. Ben je een actieve klant van Autobedrijf Francken? In dat geval hebben wij jouw gegevens nodig voor het uitvoeren van onze overeenkomst en kunnen we deze (nog) niet verwijderen.

Ook heb je het recht om jouw persoonsgegevens te ontvangen van Autobedrijf Francken, zodat je deze gemakkelijk kunt overdragen aan een andere organisatie. Ook kun je Autobedrijf Francken vragen de informatie rechtstreeks over te dragen aan een andere organisatie. Dit geldt alleen voor gegevens waarvoor je ons toestemming hebt gegeven en voor gegevens die voor ons (en voor de derde partij) nodig zijn om een overeenkomst uit te voeren.

3.2. Intrekken toestemming verwerking persoonsgegevens

Wanneer je contact opneemt met Autobedrijf Francken, zoals omschreven in artikel 2 van deze privacyverklaring, geef je ons toestemming om bepaalde acties uit te voeren en om (in sommige gevallen) ook persoonsgegevens op te slaan. Je kunt deze toestemming te allen tijde ook weer intrekken. Wanneer je jouw toestemming wilt intrekken, kun je dit telefonisch of schriftelijk aan ons laten weten. Onze contactgegevens vind je in paragraaf 1.2.

3.3. Een klacht indienen

Wanneer je het niet eens bent met de wijze waarop Autobedrijf Francken omgaat met de verwerking van jouw persoonsgegevens, kun je een klacht bij ons indienen. Wanneer je er met Autobedrijf Francken onderling niet uitkomt heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Over ons

* Ervaring sinds 1988
* Kwaliteitsoccasions en nieuwe auto's
* Onafhankelijk
* Onderhoud en APK
* Airco service en reparatie
* Schadetaxatie en -reparatie
* Glasreparatie
* Official TurboPartner
* Gratis leenauto bij reparatie
* Altijd tijd voor vrijblijvend advies

Openingstijden

  • Monday 08:00 - 17:00
  • Tuesday 08:00 - 17:00
  • Wednesday 08:00 - 17:00
  • Thursday 08:00 - 17:00
  • Friday 08:00 - 17:00
  • Saturday 09:30 - 15:00
  • Sunday Closed

Onze contactgegevens

Copyright © 2015 - 2019. Autobedrijf Francken. Alle rechten voorbehouden.

Developed by ThemeMakers